Ziua Femeii 2015

 

IMG_20150308_124753

Membrii ai acestei prestigioase filiale, de genul masculin, au acceptat provocarea de a organiza petrecerea în onoarea doamnelor și domnișoarelor. Astfel încăt femeile au simțit că au primit ceea ce și-au dorit în această zi deosebită atenție, răsfaț și iubire. Niciodată nu s-au simțit atât de bine! Ne-am simțit mândre de bărbații de lângă noi, ne-au câștigat onoarea și încrederea că, fiind ocrotitori și protectori, calitățile date de natura omului, au dovedit descurcându-se foarte bine în rolul de cap al familiei.

Dacă ziua femeii de anul trecut s-a desfășurat în condiții minime, ziua de anul acesta a fost mai bogată. Implicarea afectivă a membrilor  și evoluția financiară  își spun cuvântul.

Tortul special pentru această ocazie a fost creat de Mihaela și Luminița, cărora le mulțumim pentru mărinimea  și efortul depus. Nu am uitat de doamnele darnice care au dorit să ne servească cu prăjituri făcute în casă și lichior. A rămas stabilit că tortul de anul viitor va fi realizat de…..un domn dornic să ne dovedească priceperea sa în bucătarie, spre uimirea tuturor.

Deci, doamnelor, suntem norocoase că avem lângă noi câte un ales al inimii noastre, un „barbat aproape perfect”. Ce ne-am putea dori mai mult de la viață? 🙂

Deci unii ar spune că ziua femeii ar trebui să fie în fiecare zi, noi nu cerem decât o zi a anului să primim recunoștință și respect pentru faptul că suntem femei, mame, bunici.

 

Doamnelor și domnișoarelor, vă dorim să aveți parte în fiecare zi, de multă fericire și bucurii, să fiți iubite și respectate. Astăzi, într-o zi specială, a voastră, doamnelor și domnișoarelor, să aveți parte de răsfaț mai mult ca niciodată.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Marinela Axinte

vicepreședinte A.N.S.R. – Filiala Iași

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s