Din sacul lui Moș Crăciun…

Sketch190225917

Iată că nu a durat mult de la evenimentul ” Atelierul Spiridușilor” până la venirea lui Moș Crăciun cu sacul său plin de daruri, bunătate, dărnicie, bucurii.

Nu se știe de unde, pe 13 decembrie 2014, în atmosfera magică a Sărbătorilor bunul Moș Crăciun a putut ajunge la noi, la ANSR – Filiala Iași. Lângă brăduțul împodobit, pe fiecare copil l-a chemat în poalele lui să se așeze. Unii și-au făcut curaj să îl colinde, alții mai timizi au avut parte de numere de magie. Și din sacul lui cel mare, bucuros, scoate daruri pentru toți copii.

Surpriza serii a fost prăjiturile așezate frumos în platouri pregătite de mândrețele noastre gospodine: Lenuța, Carmen, Irina, Geta, Petronela, Jana. Moș Crăciun a gustat din fiecare prăjitură declarând că toate sunt buuune. După părerile juraților printre care, în afară de Moșu, doamna Adina de la Liceul Tehnologic Special” Vasile Pavelcu” și doamna Petronela, mamă a doi copii alăturați la această sărbătoare, au obținut punctaj mai mare prăjiturile doamnei Petronela Gavril și ale doamnei Jana Axinte.

DSC04968

Dacă a plecat Moș Crăciun  la alte case să dăruiască altor copii cuminți nu înseamnă că s-a terminat sărbătoarea la noi. Am continuat împreună cu copiii să jucăm niște jocuri distractive. Râsete, țipete de fericire, numai astea s-au auzit. Dacă nu ai cum să auzi poți vedea pe fețele copiilor fericirea, veselia, spiritul viu al sărbătorilor.

În final l-am rugat pe Moș Crăciun să vă dea din sacul lui plin și vouă puțină dragoste, multă speranță, împliniri multe și un dor nesfârșit de noi. 😀

Crăciun Fericit!!!

 

Marinela Axinte

vicepreședinte ANSR – Filiala Iași

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s