Concurs Național de Istorie – Mari personalități „Ștefan cel Mare”

DSCN7037
Pentru prima dată, după o perioadă lungă de absență în activitățile culturale organizate de ANSR, în Iași a avut loc concursul național de istorie cu tema „Ștefan cel Mare”.

       ANSR – Filiala Iași a organizat cu mare plăcere acest concurs și în final a ieșit un succes, spre bucuria tuturor. Cei care au participat s-au simțit enorm de bine, au avut emoții la concurs dar au reușit să se desprindă pentru trei zile de stresul vieții cotidiene. După concurs, au avut parte de o mini excursie în centrul Iașului cuprinzând ca puncte turistice Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, Primăria Iași, Catredala Mitropolitană, pietonalul „Ștefan cel Mare”, Palatul Culturii și Palas – atracția orașului. Istoria fiecărui punct turistic a fost prezentată de Axinte Marinela vicepreședinta Filialei, în limbajul semnelor. Întâmparea a făcut ca acea zi de sâmbătă să fie foartă bogată în evenimente, astfel în Palatul Culturii era expoziția de automate muzicale iar în grădina Palas erau spectacole, toate acestea cu ocazia Festivalului Internațional al Muzicii Mecanice.

      ANSR – Filiala Iași mulțumește tuturor concurenților care au participat la concurs, domnului președinte al ANSR – Grecu Mihail, și de asemenea domnului responsabil al Departamentului Cultural – Oprea Aurică, dar și profesorilor  d-na Monica Cernat – profesor de geografie, d-nul Andrei Mocanu – Irimiță – profesor de istorie.

     Iar nu în ultimul rând dorim să mulțumim sponsorului nostru AUCHAN CITY IAȘI și PAROHIEI SFÂNTUL SAVA pentru sprijinul acordat, dar și HOTELULUI MAJESTIC DIN IAȘI.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s