Ziua Copilului in tacere

 

Cele mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute, auzite si nici macar atinse. Ele trebuie simtite cu inima.” – Helen Keller 

ANSR IASI Ziua Copilului-1

Asociația Națională a Surzilor, Filiala Iași a organizat cu ocazia zilei de 1 iunie ”Ziua Copilului în tăcere”. Această activitate a fost cadoul nostru pentru copiii care provin din familiile de surzi. Am dorit să petreacă o zi de neuitat.

Ea s-a desfășurat în parteneriat cu Liceul Tehnologic Special „V. Pavelcu”. Cu sprijinul Strumphy Iași, care ne-a asigurat spațiul de joacă și buna organizare a petrecerii, Carrefour Era Iași, care ne-a sponsorizat cu tortul, Cofetăria Marabou, care ne-a dat prăjiturile, Hippo Atelier, care ne-a donat cărți pentru cadouri, Ziarul de Iași, care a mediatizat evenimentul și cu ajutorul altor persoane inimoase, care ne-au dat din puținul lor pentru a aduce o bucurie copiilor, am reușit să organizăm o petrecere specială. 

Copiii s-au jucat, au interacționat și s-au simțit foarte bine. Animatorii de la Strumphy le-au făcut facepainting, i-au antrenat cu jocuri distractive, bazate pe mișcare și interacțiune și le-au făcut baloane de modelaj. Surpriza serii au fost Mickey Mouse și Minnie, care au adus și tortul festiv, oferit de Carrefour Era Iași.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au sprijinit să aducem o bucurie acestor copii. Fără ajutorul lor nu am fi putut să le dăruim copiilor o petrecere atât de frumoasă. Sperăm ca anul viitor să ne organizăm și mai bine, și împreună să aducem un zâmbet copiilor care nu pot să-și exprime bucuria decât așa. 

Alina Atudori – asistent social

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s