In asteptarea lui Mos Craciun

IMG-20131214-WA0017

A trecut ceva timp de la Crăciun, dar nu putem să nu povestim ce frumos a fost la Filiala Surzilor Iași în așteptarea lui Moș CrăciunO activitate desfășurată în parteneriat cu Liceul Tehnologic Special „V. Pavelcu”, pe care nu o vom uita, pentru că a fost deosebită.

Copiii au făcut felicitări cu tematică de iarnă, au pictat globuri de ipsos și s-au distrat pe cinste. Apoi, când se așteptau mai puțin, a venit Moșul cel mult iubit. Și el a participat la distracția lor, făcându-le trucuri care i-au ținut pe cei mici cu sufletul la gură. Și momentul mult așteptat a sosit: Moșul a împărțit cadouri la toți copiii, și se pare că nu a uitat nici de asistentul social al Filialei, Alina-Nicoleta Atudori.  Cuvintele sunt de prisos pentru a povesti cât s-au bucurat copiii de această zi frumoasă, așa că lăsăm pozele să vorbească:

IMG-20131214-WA0018

Mulțumim pe această cale membrilor Consiliului Director al Filialei noastre: Filip Paul președinte, Axinte Marinela vicepreședinte, și membrii: Chiperi Ștefan, Ignat Mihai, Chiperi Iulian, și celor doi cenzori: Axinte Constantin și Boboc Petru Cătălin.

De asemenea, mulțumim și d-nei directoare Coca Marlena Vasiliu, de la Liceul Tehnologic Special „V. Pavelcu” și profesorilor, pentru implicare și colaborare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s